BGH02 North Huanggu Children's Activity Space

Peter Hasdell, Jze Yi Kuo

Research output: Creative and literary works / consulting reports / case studiesEngineering, architectural, graphic designsAcademic research

Abstract

The Children’s Activity Space in Beihuanggu village was designed in participation with the local community and Weifang Yuandu Volunteer Service Centre. It converted an underused courtyard house in the village to provide all weather multi-functional community facilities for children gatherings that included study areas, library and play areas for the village. Local stone-mason masters and the Insitu Project team worked on site to explore ways to modify stone architecture to a more open type of space, and source local resources and skills to construct the spaces. The project was completed in January 2018.
Original languageEnglish
Size300m2
Publication statusPublished - Jan 2018

Cite this